De tandprotheticus is zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid waardoor hij of zij op de hoogte is van de nieuwste technische en medische kennis. Het is een wettelijk erkend beroep en valt onder de wet BIG.


Mijn naam is Kim Kienhuis. Ik ben afgestudeerd als tandprotheticus. Dat betekent dat ik gespecialiseerd ben in het zelfstandig aanmeten en het maken van een gebitsprothese. 

In 2018 ben ik, naast mijn baan, gestart als zelfstandig ondernemer. Dit is begonnen met huisbezoeken in verzorgingstehuizen. Tegenwoordig ben ik werkzaam bij verschillende tandartspraktijken en ben ik een eigen praktijk gestart in Geesteren. 

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied. Uw prothese is bij mij in goede handen! 


Heb ik nog een tandarts nodig als ik eenmaal een gebitsprothese heb?


Voor de controle van uw prothese komt u bij de tandprotheticus. U kunt daarvoor rechtstreeks een afspraak maken bij Kienhuis Tandprothetiek. Ik zal de controle of de behandelingen uitvoeren.

Indien een controle door een andere mondzorgverlener toch nodig zou blijken, kan ik u naar de juiste mondzorgverlener verwijzen. 

Wanneer u nog eigen tanden of implantaten heeft, is een periodieke controle bij de tandarts wel noodzakelijk. U krijgt van uw tandarts dan een oproep om op controle te komen.


Huis bezoek

Als het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan ik ook bij u thuis komen voor een behandeling. Dit geldt voor een volledige boven en/of onder prothese maar ook voor een rebasing of reparatie. Hiervoor kunt u contact opnemen zodat ik een afspraak met u kan inplannen.


Kienhuis tandprothetiek
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.